Rólunk

Szeretünk internetes projekteket létrehozni és szeretjük, ha ezek érdekesek, hasznosak és játékosak is egyben. Olyanok, amelyek legfőképp szórakoztatnak. Így született meg RONDOgo.

Mi a RONDOgo?

  • A RONDOgo valódi jutalom hűséges ügyfelek számára - egy szórakoztató online játék nagyszerű nyereményekért az unalmas hűségrendszerek helyett.
  • A RONDOgo új ügyfeleket hoz üzleti partnereinknek.
  • A játék hosszútávú kihívást biztosít a résztvevőknek és ezáltal erősíti az ügyfélhűséget és bővíti a törzsvásárlók körét.
  • A RONDOgo egy olyan hely, ahol az üzleti partnerek növelhetik márkájuk, termékeik és szolgáltatásaik ismertségét.
  • A felhasználók számára a RONDOgo szórakozást, izgalmat és a mindennapos nyerési lehetőséget kínál.

Részletes tájékoztatásért olvassal el az általános szerződési feltételeket.

Visszaküldési és panaszkezelési információ Logisztikai központ

Abban az esetben, ha a megvásárolt árut, nyereményt vissza kívánja küldeni, vagy a megrendelést követően el kíván állni a vásárlástól, akkor az árut a logisztikai központunk címére kell elküldenie: RONDOgo s.r.o., Big Box budova B1, Ve žlíbku 1800/77, Horní Počernice, 193 00, Csehország..

Visszaküldési és panaszkezelési esetekben először mindig lépjen kapcsolatba velünk. Annak érdekében, hogy az árut postaköltség megfizetése nélkül juttassa vissza hozzánk, küldünk Önnek egy kinyomtatandó címkét a megfelelő címmel. Ezt fel kell ragasztania a csomagra és eljuttatnia egy posta átvételi pontra. Ebben az esetben nem kell postaköltséget fizetnie. Lehetőség van azonban arra is, hogy az árut hagyományos postai úton vagy más szállítási szolgáltatással küldje el nekünk. Az árut mindig utánvét nélkül küldje vissza, mivel egyéb esetben nem kerül átvételre.

Céginformációk

RONDOgo s.r.o.
Freyova 82/27
Praha 9
190 00

ID: 24247286
DIC: CZ24247286

Logisztikai központ Logisztikai központ

Visszaküldési és panaszkezelési cím

RONDOgo s.r.o.
Big Box budova B1
Ve žlíbku 1800/77
193 00 Horní Počernice
Česká republika

Térképen való megtekintés